sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Jos täytätte mun lasini niin tahdon kertoa....

5.-7.7.2013 Parainen-Södra/Norra Benskär- Aspö-Parainen...ja monta mukavaa tarinaa saimmekin kuulla tällä reissulla, jolla laulu ja nauru raikui. Perjantaina pääsimme hyvällä vauhdilla lounaistuulessa Norra ja Södra Benskärin  väliseen suojaisaan lahteen. Kippari kaivoi kitaran esille ja voi sitä riemua millä laulavaisen vierailevan miehistön muistoista kumpusi ne kaikkein rakkaimmat laulut. Hyvän matkaa jatkuivat laulut ja tarinat seuraavan vuorokauden puolelle ennen kuin väsymys iski.Lauantaiaamu valkeni aurinkoisena ja aamupalan jälkeen otimme suunta kohti Aspötä. Tuuli oli luoteesta ja navakoitui matkalla niin, että ihan kunnon keikutuksessa saavuimme Aspön lahdelle. Laskimme ankkurin lahden pohjukkaan. Kun hetken aikaa seurailimme tilannetta totesimme, että ankkuri ei pidä lainkaan tuulessa, joka suojaavasta niemesta huolimatta puhalsi melkein vaahtopäinä lahdelle. Päätimme siirtää paatin saaren suojan puolelle. Aspön etelä puolella olikin ihan kohtuullisen tyyntä ja pääsimme nauttimaan rauhassa uusista lauluista ja mukavista tarinoista.

Sunnuntai aamuna herätteli aamulenkillä meidät synkän musta monsteri kivien kolossa ja silloin pääsi miehistöltä korkea C ihan aamutuimaan.

 Sunnuntaina palasimme Paraisille myötätuulessa aluksi lipumalla parin solmun vauhti, mutta päivä edetessä tuuli virisi ja pääsimmekin loppumatkasta kiitämään huippuvauhtia.

1 kommentti: