sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Lähdetäänkö, eikö lähdetä, lähdetäänkö.....

31.8 - 1.9.2013

Luvassa oli sateista keliä ja vielä lauantaiaamuna puntaroimme kannattaako lähteä lainkaan merelle. Onneksi päätimme kuitenkin lähteä. Meri ja luonto tarjosivat parastaan. Lauantaina oli laiturilla vastassa muuttomatkaan valmistautuva satojen pääskysten parvi, joka oli ottanut lepopaikakseen Musen reunakaiteet ja saalingit.
Jo monena syksynä on sienikorit täyttyneet Norstössä ja sinne taas matkasimme toiveikkaina. Matka taittui mukavalla vauhdilla ihanassa kuulaassa alkusyksyn auringon paisteessa. Tämän syksyn kuivuus oli tehnyt kuitenkin tepposen sienisaaren aarteille ja korin pohjalle kertyi vain valmiiksi kuivattuja kantarelleja kastikkeen verran.

Tuhansia tähtiä saimme ihailla vielä illalla ennen kuin pilvipeite saapui lounaasta. Kaukana taivaanrannassa välkkyivat muinaistulien yön ilotulitukset.

Ennustetusta sateesta huolimatta aurinko helli sunnuntainakin ja koti matkaa taitoimme yli yhdeksän solmun huimaa vauhtia.
4 kommenttia:

 1. Ei ole totta! Huusin täällä ääneen kuvia veneessänne istuvista pääskysistä! Upeat kuvat! Kyllä saa olla onnellinen tällaisista hetkistä merellä! Hyvää alkavaa syyskuuta teille! T; Hanna

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän hienot kuvat. Mainio tilanne :-). Toivottavasti jälkeen ei jäänyt kovin isosti siivoamista ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Harjaa sai heilutella kannella ihan kunnolla.

   Poista