maanantai 5. toukokuuta 2014

Koilisväylää pitkin Ugista kotisatamaan

1.5.2014 - 4.5.2014

Vene laskettiin vesille Uudessakaupungissa vapun aattona. Vappua juhlimme varustellen venettä pikälle yöhön. Lämppäri pelasi aluksi, mutta voi sitä riemua kun tajusimme keskellä yötä, että eipä enää pelaakkaan. Lumiseen vappuaamuun heräsimme henki höyryten ja nenän punaisuus ei johtunut nyt tällä kertaa skumpasta. Pienen rassailun jälkeen läppäri alkoi  taas toimia ja toivottavasti toimii jatkossakin. Vappuyö oli unohtumaton !!!!!


Keväisen Ugin vanhat talot ja pihat kevätkukkineen olivat tosi kauniita ja viehättävällä tavalla kulahtaneita.Hyisen kylmän, mutta vauhdikkaan purjehduksen jälkeen vietimme yön Vuosnaisten vierasvenesatamassa.Nauvosta löytyi seuraava lämmin sauna, jossa sai sulateltua merimatkan jälkeen kohmeiset sormet.Nyt on Muse odottelemessa lämpimämpiä kelejä kotilaiturissa.

2 kommenttia:

  1. Samoihin aikoihin te samoilla vesillä seilasitte kuin mekin. Ja meilläkin lämppäri reistaili! Kylmä oli mutta kaunista ja koleaa. Hyviä kesätuulahduksia!

    VastaaPoista
  2. Hyrrr... yksi epämiellyttävimmistä tunteista palella kosteassa ja kylmässä ja vielä yrittäessä nukkua! Tosi kauniit kuvat varsinkin lumisadekuva ja koira filtissa-kuva :-)

    VastaaPoista