keskiviikko 12. elokuuta 2015

Oispa pitkä perjantai

7.7.2015 Österskär

Tämä oli siis virallisesti kesäloman viimeinen päivä. Tämä päivä  olisi voinut jatkua pidempäänkin. Miten ihmeessä neljä viikkoa voi mennä niin nopeasti? Kesällä aika kuluu ihan omaa tahtia ja tuntuu, että päivät vaan karkaavat hyppysistä ja sitten yhtäkkiä on se  PERJANTAI.

Lohdutusta toi se, että loman viimeisen päivän voi viettää mahtavassa säässä ja ihanassa paikassa.

Kihtiä pitkin luruttelimme yhdellä halssilla välillä yli yhdeksää solmua Östersäriin. Pieni satama osoittautui aika haasteelliseksi meille, koska Musen syväys on 2.3 m.  Laituriin kiinnittyminen ei ollutkaan ihan yksinkertainen juttu, Saimme viritettyä veneen vihdoin yhteysaluslaituriin sen jälkeen kun kölillä oli hiukan rapsuteltu rantakalliota. Loppu hyvin kaikki hyvin.

Nyt löytyi saariston hienoin sauna! Mahtavat löylyt ja mikä  sisutus pukuhuoneessa, josta pääsi tikkaita pitkin suoraan mereen.

2 kommenttia:

  1. Täällä on ihan samat fiilikset, miten ihmeessä neljä viikkoa menikin niin nopeasti =D. Lohduttaa se, että paljon ennätettiin näkemään ihania paikkoja. Täällä emme ole käyneet mutta kauniiden kuviesi perusteella näyttää siltä että on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka =).

    VastaaPoista
  2. Otan osaa.. Oli se meillekin vähän haikeaa siirtyä nyt viikonloppuseilaajiksi.

    Olimme viime viikoloppuna Österskärin merikarhusatamassa ja kiipesimme kallioiden yli katsomaan tuota vierasvenesataman puolta. Meille jäi sellainen vaikutelma, ettei Kaminamillekaan (syväys sama kuin teillä) olisi sinne asiaa muualle kuin yhteysaluksen laituriin, mikäli merikarhujen laiturissa ei olisi meille tilaa. Se yhteysalus kulkee vain kaksi kertaa viikossa ja silloinkin tarvittaessa. Päivät olivat maanantai ja olisiko toinen päivä ollut perjauntai...?

    VastaaPoista