sunnuntai 11. syyskuuta 2011

I'm sailing in the rain.... I'm happy again....

9.9.2011 Parainen - Storlandet
Auringon vielä paistaessa päästettiin Muse irti  n.17.00. Syksyn tulon huomasi ainakin siitä, että auringonpaiste vaihtui yllättävän nopeasti hämärään. Muse löysi yösijan Stenskärin eteläpuolelta Storlandinetin kainalosta. Kuu oli miltei täysi ja se valaisi meitä kun ruokimme lähitienoon nälkäiset hyttyset.



10.9.2011 Storlandet - Halvvägstearna









Hip hei! Saimme saaliiksi kolme silakkaa. Vihdoinkin saamme ruokaa! Nostimme ankkurin ylös klo10.00  ja aloitimme matkan kohti pursiseuran saarta Keistiön alapuolella. Aurinko pilkisteli välillä synkkien pilvien lomasta ja pariin otteeseen satoi kaatamalla vettä ja hetken rakeitakin. Suurimman osan matkaa tuuli oli vastainen ja koneella oli pakosti mentävä, että pääsisimme ennen pimeää perillä. Tuuli navakoitui vielä ennen Keistiötä ja puhalsi luoteesta tehden rantautumisesta suuren seikkailun. Apujoukkoja oli onneksi runsaasti paikalla, koska kahdestaan me ei olisi ikinä saaneet asettumaan Musea laituriin. Loppujenlopuksi olimme kiinni laiturissa ja poijussa niin monimutkaisella köysivirityksellä, että ristilukkikin olisi ollut kateellinen. Illalla pääsimme saunomaan seuran mahtavaan saunaan ja tietty uimaan kuunsiltaa pitkin(lyhyen matkaa!)



11.9.2011 Halvvägstearna - Parainen

Aamu meni mukavasti jutellessa muiden purjehtijoiden kanssa. Kotiinpäin meidän oli taas lähdettävä ajoissa, koska edessä oli melkoisesti maileja ennen kuin olisimme Paraisilla. Tuuli oli nyt lounaasta ja sää oli mitä mainioin purjehdussää. Välillä pääsimme yli 8 solmun ja koko matkan tulimme yhdellä  halssilla hiukan vaan säädellen purjeita.  Takana on hieno purjehduspäivä, mutta mielessä kaihertaa jo hiukan se, että kausi alkaa olla lopuillaan. Tästä riemusta on luovuttava taas muutamaksi kuukaudeksi  ja  tyydyttävä odottelemaan kevättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti