sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Vihdoin Muse pääsi matkaan

17.5.2013 Uusikaupunki
Perjantai-iltana varttia ennen kuin taivas löi tulta kiinnitettiin  Muse Pakkahuoneen rantaan. Trooppisessa vesisateessa teimme hommia, jotta pääsisimme vielä lauantaina matkaan kohti Paraista. Sateen jälkeen nousi hieno sumu merenpinnasta ja olimme hetken aikaa valkoisen vaipan alla ennen yön pimenemistä.

Kippari halusi vielä viimetöikseen päästä mastoon ja sinne hänet piti vielä hilata illan jo hämärtyessä poistamaan ylimääräisiä kiinnitysnaruja. Hyvin sujui sekä ylösmeno että alastulo.


18.5.2013 Uusikaupunki-Vuosnainen

Häikäisevä auringonpaiste herätteli meidät. Kiireesti jatkoimme hommia aamusta alkaen. Helle helli ja hiki helmeili otsalla. Koska edellisen illan mastoretki oli onnistunut niin mainiosti, kippari halusi taas mastoon ja nyt ihan ylös asti. Tästähän miehistö riemuitsi !!!! Olisikohan tässä nyt tämän kauden mastoreissut?

Köydet saatiin irti  n. klo 16:00. Mukava tuuli kuljetti meitä kohti  Kustavin Vuostaista iltaauringossa. Joskus puoli kymmenen tienoilla päästiin rantaan ja äkkiä saunaa ruinaamaan. Onnisti... ja pääsimme Vuosnaisten ihanaan saunaan rentoutumaan parin päivän tiukan rutistuksen jälkeen. Saunassa on mahtavat löylyt ja valtavat lauteet, jotka peitetään kudotuilla raitamatoilla. Seinissä on leveät leppälankut ja vilvoittelemaan pääsee lasitetulle teranssille.

19.5.2013 Vuosnainen- Parainen

Aamulla jo ennen yhdeksää läksimme kohti Paraista. Päivä meni ihan "pörinäksi", koska  tuulta ei ollut ja jos jossain vaiheessa vähän olikin niin ihan suoraan vastaan. Keli oli lämmin, vaikka välillä muutama pisara taivaalta tipahti vettä. Airistolla huomasimme kallion, jolla köllötteli hylkeitä vierivieressä.
2 kommenttia:

 1. vihdoin pääsee taas lukemaan purjehdus seikkailuja. näin ruudulla näyttää idylliseltä ;)
  Terkkuja
  T:Asta

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun taas saa lukea ja katsella hienoja kuvia purjehduksestanne.
  Onnistuneita purjehduksia koko miehistölle!

  VastaaPoista