sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vappuretki Ugista Paraisille

1.5.-3.5.2015
Vappuaaton varustelimme ja siivoilimme perinteiseen tapaan Musea Pakkahuoneen rannassa. Taas halusi kippari päästä mastoon... tällä kertaa  asettelemaan uutta windexiä.


Vappupäivän viihdettä järkkäsi  Ugin  rannassa pikkukipparien optimistijollien iloinen parvi ja kun kipailijat menivät tauolle Pakkahuoneen "munkkilaan" irrotimme Musen rannasta kohti tulevan kesän uusia seikkailuja. Matkaan pääsimme puolen päivän jälkeen huikaisevan aurinkoiselle merelle. Olipas se taas hieno tunne, kun  mootorin ääni  vaimeni ja kuului vain haahkojen omalaatuinen huhuilu, tuulen ja aaltojen äänet.

Ensimmäisen yön vietimme Kustavin Vuosnaisissa ja kun seuraava päivä sateisista sääennusteita huolimatta olikin poutainen jatkoimme edelleen Näsbyhyn. Mailit merellä tekivät tekivät Näsbyn  saunan lauteista todella kutsuvan paikan.

Hieno oli taas tämä kevään ensimmäinen reissu.


2 kommenttia:

  1. Onpa ihanan keväisiä erityisesti nuo Näsbyn kuvat, me yövyimme siellä vain päivää ennen teitä, eli vapunpäivän yön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näsby on muutenkin tosi kiva satama ja tällä kertaa erityisesti lämpöisen saunan takia. Kylmää kyytiä oli vielä merellä, mutta on se vaan niin mukavaa....

      Poista